Dierenzaak Ridderkerk

Dierenzaak nabij Ridderkerk

U bent op zoek naar een dierenzaak in Ridderkerk en zodoende bent u terecht gekomen bij Dierentotaalzaak Ons Schuurtje. Wij, Govert en Thera van Eck, zijn al meer dan 15 jaar met onze winkel bezig en hebben al veel ervaring opgedaan in het vak. Toen wij net begonnen met onze winkel, waren wij gevestigd in een schuur. Dit is dan ook direct de oorsprong van onze bedrijfsnaam.

Wij staan iedere dag weer met veel enthousiasme in de winkel en streven er naar om iedere klant tevreden de deur uit te zien lopen. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarom hebben wij een zeer uitgebreid assortiment dat we regelmatig aanvullen met de nieuwste merken. Of u nu een honden- of katteneigenaar bent, u vindt de juiste voeding bij onze dierenzaak nabij Ridderkerk. Daarnaast vindt u bij ons ook voer voor knaagdieren, paarden, vogels en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd Dierenzaak Ridderkerk

Wist u dat wij, naast onze fysieke dierenzaak nabij Ridderkerk, ook een webshop hebben? Wanneer u weinig zin heeft om de deur uit te gaan, kunt u dus eenvoudig uw favoriete producten online bestellen. Bestelt u voor een bedrag dat hoger is dan €15, dan wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd! Wij bezorgen onder andere in de regio’s Krimpen aan den IJssel, Stolwijk, Lekkerkerk en Moordrecht. Heeft u hier een vraag over of wilt u graag hulp bij het maken van een keuze? Schroom niet om contact met ons op te nemen!