Dierenzaak Capelle aan den IJssel

Welkom in de dierenzaak nabij Capelle aan den IJssel

Wanneer u op zoek bent naar dierenvoer, nodigen wij u graag uit in onze dierenzaak nabij Capelle aan den IJssel. Wij bieden voor ieder huisdier de juiste voeding aan, of u nu de trotse eigenaar bent van een hond, kat of konijn. Maar ook voor paarden en vissen hebben wij een uitgebreid assortiment. Omdat wij diverse merken verkopen, zult u altijd slagen, ongeacht uw budget. Het is dan ook ons streven dat iedere klant tevreden de deur uitloopt!

Over ons

Dierentotaalzaak Ons Schuurtje nabij Capelle aan den IJssel is opgericht door Govert en Thera van Eck. Deze trotse eigenaren zitten al zo’n 15 jaar in het vak en staan iedere dag weer vol enthousiasme voor u klaar. De naam van de winkel is afkomstig van de vroegere vestiging, die was namelijk in een kleine schuur. In de loop der jaren is er natuurlijk veel veranderd en is het assortiment enorm uitgebreid. U kunt in de winkel terecht voor al uw benodigdheden. U wordt altijd direct geholpen!

Dierenzaak Capelle aan den IJsselGratis bezorgd in de regio

Onze dierenzaak is gevestigd in Krimpen aan den IJssel, nabij Capelle aan den IJssel. Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar en helpen u graag om de juiste producten te vinden. U kunt natuurlijk ook gemakkelijk en eenvoudig online uw bestelling plaatsen. Wij bezorgen vanaf €15 gratis in de gehele regio! Zo heeft u binnen een mum van tijd uw dierenvoer in huis en hoeft u de deur niet eens uit!

   Contact     Producten