Dierenwinkel Ridderkerk

Dierenwinkel nabij Ridderkerk

Graag laten wij u kennis maken met Dierentotaalzaak Ons Schuurtje, een dierenwinkel nabij Ridderkerk. Wij staan dagelijks klaar om u te helpen aan passende dierenvoeding, of u nu de eigenaar bent van een kat of een hond. Maar ook voor vogels, paarden en knaagdieren bieden wij een ruim assortiment aan.

Voor ieder wat wils

De eigenaren van de dierenwinkel nabij Ridderkerk, Govert en Thera van Eck, staan met veel enthousiasme voor u klaar. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak kunnen zij u uitstekend adviseren. Zij zijn op de hoogte van de verschillende soorten voeding en selecteren hun aanbod dan ook zorgvuldig. Zo is er voor katten keuze uit bekende merken als Whiskas, Carnibest en Jarco. Ook voor honden is er voldoende keuze uit diverse topmerken. Dankzij ons ruime assortiment is er voor iedere levensfase van uw huisdier wel passende voeding te vinden. Wanneer u onze dierenwinkel nabij Ridderkerk bezoekt, kunt u natuurlijk ook op hulp en advies rekenen. Zo weet u zeker dat u de winkel verlaat met de juiste producten!

Dierenwinkel RidderkerkNeem gerust contact op

Heeft u een vraag over onze dierenwinkel nabij Ridderkerk? Of bent u op zoek naar specifieke dierenvoeding? Kom gerust langs of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken middels het contactformulier op de website, of bel ons even. U vindt het telefoonnummer op deze pagina.

   Contact     Producten