Dierenwinkel Kralingen

Dierenwinkel nabij Kralingen

U bent op zoek naar een dierenwinkel in of nabij Kralingen? Dat treft, want bij Dierentotaalzaak Ons Schuurtje staan we dagelijks voor u klaar. Met een ruim assortiment in diverse prijsklassen, kan iedere klant bij ons slagen. Komt u er niet uit of heeft u advies nodig? Er is altijd iemand in de buurt die u graag verder helpt.

In de dierenwinkel nabij Kralingen koopt u onder andere dierenvoer voor de volgende huisdieren:

  • Honden
  • Katten
  • Vogels
  • Paarden
  • Knaagdieren
  • Vissen

Bent u de trotse eigenaar van een kat? Dan kunt u bij ons terecht voor kattenvoer van het bekende merk Whiskas. Denk bijvoorbeeld aan Whiskas Junior voor jongere katten, maar ook bieden wij diverse smaken aan. Dit geldt natuurlijk ook voor hondenvoer. Wij bieden onder andere de bekende merken Fokker, Farmfood en Carnibest aan. Omdat ons assortiment zo veelzijdig is, vindt u altijd wel voer dat past bij de levensfase van uw dier.

Dierenwinkel KralingenU kunt ook online bestellen!

Bent u niet in staat om de deur uit te gaan, of vindt u het gewoon gemakkelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen? Dat is voor de dierenwinkel nabij Kralingen geen enkel probleem! Bestelt u voor meer dan €15, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Voorwaarde is wel dat u dan in de regio woont.

Heeft u hier een vraag over of heeft u hulp nodig bij uw aankoop? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder.

   Contact     Producten