Dierenwinkel Capelle aan den IJssel

Een uitgebreid aanbod bij de dierenwinkel nabij Capelle aan den IJssel

U bent op zoek naar een dierenwinkel in of nabij Capelle aan den IJssel? Loop dan eens binnen bij Dierentotaalzaak Ons Schuurtje! In deze winkel treft u zeer compleet assortiment aan en kunt u rekenen op een prettige service. De eigenaren, Govert en Thera van Eck, staan dagelijks voor u klaar en vullen het assortiment regelmatig aan. Dit betekent dat u alles wat u nodig heeft in deze totaalzaak zult vinden.

Wij vinden het belangrijk dat iedere klant bij ons de juiste producten vindt. In deze dierenwinkel nabij Capelle aan den IJssel koopt u dan ook een diversiteit aan producten voor de volgende huisdieren:

  • Honden
  • Katten
  • Vogels
  • Paarden
  • Knaagdieren
  • Vissen

Dierenwinkel Capelle aan den IJsselDankzij de diversiteit aan merken, is er voor ieder budget wel passend voer te vinden. Zo lopen de prijzen van bijvoorbeeld hondenvoer zeer uiteen. Bent u op zoek naar hondensnoep om uw viervoeter te verwennen? Ook dan bent u hier aan het juiste adres!

Bestel online in onze webshop

U kunt eenvoudig uw favoriete merk vinden in onze webshop, en deze vervolgens online bestellen. Vanaf een bedrag van €15 wordt er gratis thuisbezorgd in onder andere Lekkerkerk, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. De dierenwinkel zorgt ervoor dat het gewenste product zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd! Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel, waar wij klaar staan om u te adviseren. Graag tot ziens!

   Contact     Producten