Dierenspeciaalzaak online

De dierenspeciaalzaak waar u online bestelt!

Bent u op zoek naar een dierenspeciaalzaak waar u online kunt bestellen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Dierentotaalzaak Ons Schuurtje. U vindt hier een ruim aanbod van zowel honden-, katten-, en vogelvoer. Ook voor paardenvoer en kattengrit bent u hier aan het juiste adres.

Het aanbod van onze online dierenspeciaalzaak wordt zorgvuldig geselecteerd. Dit betekent dat u enkel betrouwbare merken bij ons koopt en dus gegarandeerd bent van kwaliteit. Uw geliefde huisdier zal u absoluut dankbaar zijn! Niet alleen kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, ook een scherpe prijs vinden wij niet onbelangrijk. Wij kopen zorgvuldig in, waardoor u bij ons nooit teveel betaalt. Ontdek het zelf en neem eens een kijkje tussen onze producten. Kunt u iets niet vinden? Neem dan gerust contact op!

Dierenspeciaalzaak onlineBestel eenvoudig online

Het online bestellen van dierenvoeding is ideaal, vooral wanneer u meerdere huisdieren heeft. De grote hoeveelheden hoeft u dan zelf niet mee te sjouwen, maar worden gewoon bij de voordeur afgeleverd. Bestelt u voor meer dan €15? Dan wordt uw bestelling gratis thuis bezorgd in een aantal regio’s, waaronder Capelle aan den IJssel, Moordrecht, Gouderak en Stolwijk. Woont u in de omgeving? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel. Wij staan klaar om u te adviseren, maar u kunt ook altijd op uw gemak rondkijken.

   Contact     Producten